top of page
Beespport asbl team.jpg

Onze visie & opdracht

Bij het huis vanBeeSport, zijn we ervan overtuigd dat kinderen onze toekomst zijn. Wat ze morgen zullen worden, zal het resultaat zijn van hun onderwijsen van deaandachtvandaag bij ze gebracht. Als kindersportvereniging in het Brussels Gewest hebben we deverantwoordelijkheidjongeren een springplank bieden vervullingpersoneel.

Ons doel is om kinderen in staat te stellen de basis te leren van een verantwoord leven in de samenleving, van een evenwichtig leven en vantolerantie tegenover anderen.

Wij waarderen eeninclusieve omgeving, en promoot de vrouwelijke sportnet zoalsdiversiteitin het algemeen in derespecten deaanvaarding verschillen.

 

Meer weten over onze werkwijze? Meedoen? Blader door onze site en neem vandaag nog contact met ons op.

 

14_edited.jpg
"Het succes van een persoon wordt bepaald door de spelletjes van zijn jeugd. Elke man verbergt in hem een kind dat wil spelen"
Friedrich Nietzsch

Bijensport, een onderwijsfilosofie

BeeSport vzw is gebaseerd op de pijlers toewijding, openheid en vooruitgang. We zijn toegewijd in onze inspanningen en streven ernaar om alle geïnteresseerde partijen in de Brusselse gemeenschap te betrekken. Het is onze ambitie om onze activiteiten en projecten voortdurend uit te vinden en te verbeteren. Deze mentaliteit is de drijvende kracht achter BeeSport. We bevorderen solidariteit in onze acties en maken van eerlijkheid een fundamentele waarde. We moedigen teamgeest en persoonlijke ontwikkeling aan, we geven prioriteit aan betrokkenheid van de gemeenschap, we bevorderen vreedzame gesprekken, we benadrukken het plezier in het werk en bovenal motiveren we het leren en ontwikkelen van alle BeeSport-leden.

bottom of page