top of page

Algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden

Servicevoorwaarden

Welkom op de website van Beesport. Door deze site te bezoeken, stemt u ermee in zich aan deze gebruiksvoorwaarden te houden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gebruik deze site dan niet.

Inhoud van de website:

De inhoud van deze site is alleen voor informatieve doeleinden en vormt geen juridisch, financieel of medisch advies. We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie juist en volledig is.

Intellectueel eigendom :

Alle inhoud op deze site, inclusief tekst, afbeeldingen, logo's en handelsmerken, is eigendom van Beesport en wordt beschermd door copyright en handelsmerkwetten. U mag de inhoud van deze site niet reproduceren, distribueren, weergeven of anderszins gebruiken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Links naar sites van derden : Deze site kan links bevatten naar websites die door derden worden beheerd. Deze links worden alleen voor uw gemak aangeboden en wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites van derden.

Verantwoordelijkheid:

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van deze site of de onmogelijkheid om er toegang toe te krijgen. We kunnen niet garanderen dat deze site vrij is van fouten, virussen of andere schadelijke elementen.

Wijzigingen in de servicevoorwaarden :

We behouden ons het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden op elk moment te wijzigen. Door te blijven gebruiken

Verkoopvoorwaarden

 Deze algemene verkoopvoorwaarden regelen de contractuele relatie tussen BeeSport vzw en iedereen die zich wil inschrijven voor een van onze vakantiecursussen.
Inschrijven Inschrijven voor onze vakantiecursussen gebeurt online of per e-mail op volgend adres: info@beesport.be.

Bij inschrijving dient het volledige bedrag betaald te worden.


Annulering

Annuleringen zijn mogelijk tot 10 dagen voor aanvang van de cursus voor volledige terugbetaling, met uitzondering van administratieve kosten van 10 euro. Na deze tijd wordt de helft van het bedrag ingehouden als annuleringskosten. Bij ziekte wordt, onder dekking van een medisch attest, 30 euro administratiekosten in mindering gebracht op de totale vergoeding.


Annulering stage

Als de cursus wordt geannuleerd door BeeSport asbl, wordt het volledige bedrag terugbetaald.


Wij verbinden ons ertoe de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) na te leven en de persoonsgegevens van gebruikers van onze website en onze diensten te beschermen.

bottom of page